Novosti

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo ponedjeljkom od 9.00 - 11.00 sati, te utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Današnji način života,stres,sve veća zastupljenost procesirane hrane te pretjerana upotreba antibiotika itekako utječe na smanjenje korisnih bakterija unutar ekološkog sustava crijevne flore.

Nastali disbalans se ne javlja samo u obliku tipičnih crijevnih tegoba nego se sve češće povezuje s pojavom preosjetljivosti,kožnim promjenama,alergijama i nastankom određenih metaboličkih bolesti.

Zbog velikog značaja za naš zdravstveni sustav kažemo da su crijeva CENTAR NAŠEG ZDRAVLJA...

 

#novatv
#zdravljenakvadrat
 

Uzročnik dva najčešća tipa oboljenja štitnjače, Hashimoto i Graves, je autoimuna bolest, stanje pri kojem tijelo miješa vlastito tkivo s vanjskim „neprijateljima“ i počinje napadati samo sebe. No, što je uzrok autoimunosti i kako može rezultirati oboljenjem štitnjače? Odgovor se sastoji od više dijelova, no kako pojašnjavam u knjizi The Autoimmune Solution (Autoimuno rješenje), sve započinje u crijevima, budući da su crijeva vrata do zdravlja. U ovom članku otkriti ćemo načine na koje oštećena crijeva pokreću lančanu reakciju, koja rezultira autoimunom i ne-autoimunom bolesti štitnjače.