Drugi o nama

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo ponedjeljkom od 9.00 - 11.00 sati, te utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Zahvalna sam Proimmunu za dostupnosti ovih analiza. Godinama sam se patila s anemijom, nadutosti, bolovima u truhu i alergijama. Nalazom iz analize Provjera zdravlja crijeva smo pronašli uzročnike mojih tegoba i uspješno rješili stanje.

Umanjim probavnim enzimima moje se tijelo nije uspjelo boriti s parazitima. Nedostatak probavnih enzima dovodi do propuštanje nedovoljno razgrađene hrane dalje u crijeva, a to dovodi do truljenja hrane u crijevima time se paraziti hrane.

Godinam sam patila od Hashimoto i uzimala konvencionalnu terapiju Euthyrox 100µg. Uz analizu mi je pronađeno propusno crijevo index 11, a 12 je totalno propusno crijevo.

Promjenom prehrane na 5 mjeseca, specialnim dodacima prehrane, enzimima i probioticima smo uspjeli crijevo do te mjere oporaviti da sam na kontrolnoj analizi nakon 6 mjeseci imala index 2.

Analizom iz crijeva se napokon pronašao moj uzročnik „Psorijaze“ na laktovima, koljenima i stopalima. Uz ciljani dodatak prehrane i odgovarajučem probiotiku se moj životni suputnik u potpunosti povukao i nestao.