O nama

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo ponedjeljkom od 9.00 - 11.00 sati, te utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Misija Proimmuna: Pod geslom „Upoznaj sebe“ 

Proimmun Vas poziva da očuvate svoje zdravlje jer zdravlje je Vaše najveće bogatstvo.

Nudimo Vam revolucionarni pristup – dostupnost analiza koje su prvenstveno preventivnog karaktera te kao takve postaju Vaša vodilja pri poboljšavanju životnih i prehrambenih navika. Analize koje nudimo od velike su koristi i kada već bolujete ili primjećujete simptome koji ukazuju na to da se u tijelu nešto događa jer pronalaze uzročnike neravnoteže organizma te su kao takve izvrsna podloga za daljnju terapiju, pod vodstvom liječnika ili terapeuta. Analize se vrše u visokorazvijenim njemačkim laboratorijima, a od sada Vam je njemačka stručnost i kvaliteta dostupna i u Hrvatskoj. Upoznajte sebe i učinite prvi korak ka savršenom zdravlju.

Medicina 21. Stoljeća najveću je revoluciju doživjela promjenom pristupa od izoliranog simptoma na upoznavanje cjelokupnog organizma. Sve do nedavno medicina je bila usmjerena na dijagnosticiranje i tretiranje simptoma bolesti, no sve se više medicinskih struja okreće drugačijem pristupu, a to je otkrivanje uzročnika obolijevanja. Posebno se to odnosi na tipične bolesti modernog društva, poput dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti, kožnih oboljenja, problema sa štitnjačom te duševnih i autoimunih bolesti. Mnogobrojna istraživanja upravo te bolesti povezuju s disbalansom crijeva, oštećenjem sluznice ili propusnim crijevnim stjenkama. Stoga se pomoću detaljne analize stanja crijeva mogu uočiti neravnoteže u organizmu, kao i uzročnici mnogih bolesti i stanja od kojih pati suvremeni čovjek.

Misija Proimmuna je omogućiti na području Hrvatske dostupnost detaljnih analiza stanja crijeva njemačkog medicinsko-biokemijskog laboratorija. Proimmun Vam omogućava analizu biološkog materijala za čije uzimanje nije potrebna intervencija medicinskog osoblja: urina, stolice i sline. Njihovom analizom otkriva se do najsitnijih detalja stanje cjelokupnog organizma. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, po preporuci liječnika ili vlastitom nahođenju, uzorke donosite nama i mi ih šaljemo u Njemačku na detaljnu analizu. Sve potrebne materijale za uzimanje uzoraka daje Vam Proimmun. Upoznajte sebe i učinite prvi korak ka savršenom zdravlju.