PREOSJETLJIVOST NA HRANU STOLICA

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..


SASTAV FLORE stolice predstavlja odgovarajući parametar količina- cjelinu svih čimbenika, koji djeluju na crijevni trakt. Promjene unutar sastava flore stolice nisu specifične kod određenih uzročnika oboljenja, ali njihova razmjera je čvrst pokazivač razvoja dječije crijevne flore. Instabilno stanje crijevne flore može se odrediti redovitom kontrolom crijevne flore. Analize crijevne flore i sastava stolice jasan su indikator u otkrivanju gastrointestinalnih poremećaja ili oboljenja multikauzalnog podrijetla, kao npr neurodermitis i sl.

Pomoću parametra sluznice može se odrediti stanje i funkcija crijevne sluznice.

Rezultati služe kao podloga za individualnu terapiju s Pro- i Prebioticima za obnovu zdrave crijevne folre isto kao i stabilizacije crijevne sluznice.

Rezultati služe kao pomoć pri određivanju individualne terapije, isključivo uz savjetovanje liječnika ili terapeuta.

OBUJAM TESTA:
Status flore, probavni ostaci, sIgA, α-1-AT, EPX

Dio GRAFIČKI PRIKAZ ANALIZE: