MALI HORMONSKI PROFIL, MUŠKARAC

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..


Dijagnostika hormona iz sline pruža višestruku mogućnosti u usporedbi s analizom iz krvi: uzimanje probe nije invazivno, ne boli i može se obaviti u bilo koje doba bilo gdje. Potvrđivanje hormonske slike je dosta precizno jer se ciljano određuje slobodni biološki udio hormona u probi.

Pri određivanju vrijednosti hormona iz analize, najvažniji je međusobni odnos pojedinačnih hormona. Ukoliko hormoni nisu uravnoteženi ili se proizvodnja hormona smanjuje, može doći do nastanka depresija, osjećaja besmislenosti, nesanica, pada libida i erekcije, smanjenja izdržljivosti i spremnosti, te promjena u visini tlaka, lupanja srca, zaboravnih stanja i naglog porasta tjelesne težine.

Rezultati služe kao pomoć pri određivanju individualne terapije odnosno izbjegavanja laktoze i njenih proizvoda isključivo uz savjetovanje liječnika ili terapeuta.

INDIKACIJE:

  • Kod seksualne funkcionalne poteškoće s padom libida
  • Impotencija
  • Umor
  • Depresija
  • Dobivanje tjelesne težine

OBUJAM TESTA:
DHEA, testosteron