MALAPSORPCIJA

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Malapsorpcija se odnosi na nesposobnost da se apsorbiraju nutrijenti i vitamini iz hrane. Mnogi različiti uvjeti mogu utjecati na probavu i apsorpciju, uključujući parazite, anatomske nedostatke, sindrom nadraženih crijeva, kao i poremećaje gušterače i bolesti jetre. Bez odgovarajućih razina određenih hranjivih tvari osoba može doživjeti ozbiljne gastrointestinalne probleme i gubitak tjelesne težine. Većina slučajeva malapsorpcije uključuje nedostatak u jednom ili nekoliko ključnih hranjivih tvari, a ne potpunu neuhranjenost. Osoba ne može probaviti određene šećere, vitamine ili proteine ​​uslijed bilo kojeg od brojnih različitih razloga. Mnoge osobe imaju nasljedne bolesti, kao intolerancije nalaktozu ili fruktozu, koje utječu na način na koji njihova tijela metaboliziraju važne prehrambene spojeve. Stanja kao što su pankreatitis, Crohnova bolest i hepatitis mogu utjecati na određene hranjive tvari, koje se apsorbiraju i koriste u tijelu. Osim toga, trakavice i paraziti mogu osobama, koje su inače zdrave, „ukrasti“ esencijalne minerale.


OBUJAM TESTA:
α-1 antitripsin, kalprotektin