PROBAVNI OSTACI

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Dobra prehrana može spriječiti bolesti, te pospješiti zdravlje. Postoji šest kategorija hranjivih tvari, koje su tijelu potrebne iz hrane: proteini, ugljikohidrati, masti, vlakna, vitamini i minerali, te voda. Kad tijelo ne može obraditi hranjive tvari, većina unijete hrane i tekućine brzo se izbacuje kao otpad. Stolica svijetle boje, koja pluta u nužniku, znak je da se masti ne probavljaju na ispravan način. Abdominalna bol, grčevi, mučnina i gubitak tjelesne mase su najčešće manifestacije kronične deficijencije proteina. Proljev je znak prevelike količine vode u stolici. Zatvor je znak da nema dovoljno vlakna u prehrani.


OBUJAM TESTA:
Masnoće, bjelančevine, škrob, šećer, količina vode