MIKROSKOPSKA ANALIZA PARAZITA

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Jednostanični paraziti mogu izazvati jaki proljev, ali i bolove u trbuhu. Sve to se događa uslijed pada imuniteta ili pojačane izloženosti stresu. U nekim slučajevima moguć je prelazak i na druge organe, što, ukoliko se ne liječi pravovremeno, može dovesti do smrti.
Infekcija ovakvim parazitima često - ali ne isključivo, - nastaje u tropskim i suptropskim područjima. Do prve pojave simptoma mogu proći i godine, dok se na drugoj strani zaraza širi na druge ljude oko nas. 
Rezultati analize stolice služe kao podloga za određivanje individualne terapije, koju treba isključivo u prethodnom dogovoru s liječnikom ili terapeutom i realizirati.

INDIKACIJE:

  • Kod bolova u trbuhu s nejasnim razlogom
  • Kod jake dijareje s gubitkom težine
  • Kod naglog gubitka težine, posebno nakon dalekih putovanja

OBUJAM TESTA:
Giardia lamblia, Endolimax nana, Entamoeba coli, Ascaris lumbricoides, Enterobius vermicularis, antkilostoma, Strongyloides, trichuris trichiura, tricostrongylus, dipgyllobothrium,hymenolopsis, t.saginata, t.solium, clonorchis/opisthorchis, fasciola/ fasciolopsis, schistosoma, cryptosporidium, cyclospora

GRAFIČKI PRIKAZ ANALIZE: