STOLICA

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo ponedjeljkom od 9.00 - 11.00 sati, te utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Imunitet polazi iz crijeva. Crijevo je najvažniji dio imunološkog sustava. Ovdje se nalazi 80% našeg imunološkog sustava. Testiranje stolice omogućuje uvid u stanje crijevne flore, stanje crijeva i zdravlje probave. Ovi nalazi mogu pokazati da li ispravno probavljate, apsorbirate i eliminirate hranu i da li su vaši dobri ratnici, „ probiotičke bakterije“ u dovoljnoj mjeri prisutni.

Testiranja stolice mogu nam dati niz informacija, uključujući informacije o tome postoje li:

  • patogeni organizmi (paraziti, kvasac, bakterijske infekcije)
  • probiotičke bakterije i kvasci (dobre snage)
  • enzimi i dobre masne kiseline
  • znakovi pogrešne apsorpcije ili upale
  • propusnosti crijeva