SLINA

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo ponedjeljkom od 9.00 - 11.00 sati, te utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Među liječnicima je u posljednjih 15 godina porasla popularnost testiranja sline. Prikupljanje sline sastoji se od nekoliko prikupljanja tijekom razdoblja od jednog dana ili mjesec dana, što može pomoći pri prepoznavanju abnormalnih hormonalnih uzoraka tijekom dana. Prednost je sline što nije invazivna. Hormon prisutan u slini je aktivan hormon koji je dostupan tijelu za uporabu.