Drugi o nama

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Godinam sam patila od Hashimoto i uzimala konvencionalnu terapiju Euthyrox 100µg. Uz analizu mi je pronađeno propusno crijevo index 11, a 12 je totalno propusno crijevo.

Promjenom prehrane na 5 mjeseca, specialnim dodacima prehrane, enzimima i probioticima smo uspjeli crijevo do te mjere oporaviti da sam na kontrolnoj analizi nakon 6 mjeseci imala index 2.

 

 Koje čudo i sreća.

Oporavilo se moje crijevo, detoxom sam očistila organizam i oporavila se moja štitnjače. Danas živim bez tegoba, bez umjetnih hormona i bez diagnoze. Zdrava sam :)