DETOKS, KAPACITET ORGANIZMA

Proimmun stavlja na raspolaganje sav potrebni materijal za uzimanje uzoraka. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, uzorke donosite nama, te ih mi šaljemo posebnom avionskom dostavom u najkraćem mogućem roku u Njemačku. Preuzimanje uzoraka i transport obavljaju se isključivo utorkom i srijedom od 8.00 - 11.00 sati, na adresi Haulikova 1, 10000 Zagreb.

Iz udaljenih dijelova Hrvatske postoji mogućnosti slanja isključivo uzorka stolice HP-ekspresom na našu adresu s napomenom "dostava do 10.00 sati". Potrebno je dan ranije uzorak predati do 17.00 sati u poštanskom uredu..

Ako su svi Vaši liječnički nalazi unutar „normalnih“ vrijednosti, a Vi se i dalje osjećate loše, profil Organix pružit će Vam informacije o Vašem zdravstvenom stanju, koje možete KORISTITI kako biste otkrili koji se UZROK NALAZI U POZADINI Vaših problema. 

Grupa urinarno organskih kiselina služi kao marker određenog izlaganja okolišu, te detektor sustava detoksikacije. Uzorci markiranih abnormalnosti pružaju uvid u bolesti, koje su možda uzrokovane akumulacijom toksina, koje su se zakomplicirale akumulacijom toksina, te reakcijama na detoksikaciju. Budući da se kontaminacija okoliša prepoznaje kao značajni zdravstveni faktor, ocjena izlaganja tijela i mogućnost upravljanja ovim stresom je ključna za ispravno liječenje bolesnika. Puni profil može otkriti puno toga o metaboličkim, nutritivnim i toksikološkim aspektima ljudskoga zdravlja. Identifikacija abnormalnih uzroka pomaže liječnicima da uspješno usmjere terapije na individualne potrebe bolesnika i time poboljšaju rezultate liječenja.


OBUJAM TESTA:
2-methilhipurna, orotik, glukar, α-hidroksibuter, piroglutamin kiselina