O nama

Dobro došli na Proimmun.hr

Misija Proimmuna: Pod geslom „Upoznaj sebe“
Proimmun Vas poziva da očuvate svoje zdravlje jer zdravlje je Vaše najveće bogatstvo.
background.jpg

Tko smo mi...

Misija Proimmuna je omogućiti na području Hrvatske dostupnost detaljnih analiza stanja crijeva njemačkog medicinsko-biokemijskog laboratorija. Proimmun Vam omogućava analizu biološkog materijala za čije uzimanje nije potrebna intervencija medicinskog osoblja: urina, stolice i sline. Njihovom analizom otkriva se do najsitnijih detalja stanje cjelokupnog organizma. Nakon što u privatnosti vlastitog doma obavite uzimanje uzoraka, po preporuci liječnika ili vlastitom nahođenju, uzorke donosite nama i mi ih šaljemo u Njemačku na detaljnu analizu. Sve potrebne materijale za uzimanje uzoraka daje Vam Proimmun. Upoznajte sebe i učinite prvi korak ka savršenom zdravlju.

Što nudimo...

Nudimo Vam revolucionarni pristup – dostupnost analiza koje su prvenstveno preventivnog karaktera te kao takve postaju Vaša vodilja pri poboljšavanju životnih i prehrambenih navika. Analize koje nudimo od velike su koristi i kada već bolujete ili primjećujete simptome koji ukazuju na to da se u tijelu nešto događa jer pronalaze uzročnike neravnoteže organizma te su kao takve izvrsna podloga za daljnju terapiju, pod vodstvom liječnika ili terapeuta. Analize se vrše u visokorazvijenim njemačkim laboratorijima, a od sada Vam je njemačka stručnost i kvaliteta dostupna i u Hrvatskoj. Upoznajte sebe i učinite prvi korak ka savršenom zdravlju.

Postignuća

Medicina 21. Stoljeća najveću je revoluciju doživjela promjenom pristupa od izoliranog simptoma na upoznavanje cjelokupnog organizma. Sve do nedavno medicina je bila usmjerena na dijagnosticiranje i tretiranje simptoma bolesti, no sve se više medicinskih struja okreće drugačijem pristupu, a to je otkrivanje uzročnika obolijevanja. Posebno se to odnosi na tipične bolesti modernog društva, poput dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti, kožnih oboljenja, problema sa štitnjačom te duševnih i autoimunih bolesti. Mnogobrojna istraživanja upravo te bolesti povezuju s disbalansom crijeva, oštećenjem sluznice ili propusnim crijevnim stjenkama. Stoga se pomoću detaljne analize stanja crijeva mogu uočiti neravnoteže u organizmu, kao i uzročnici mnogih bolesti i stanja od kojih pati suvremeni čovjek.

navodnici2.png
Onaj tko izliječi bolest je vješt liječnik, ali onaj tko je spriječi je najbolji.
- Mark Twain

Kontaktirajte nas

Proimmun Vas poziva da očuvate svoje zdravlje jer zdravlje je Vaše najveće bogatstvo.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com